In House

Purpose Day In House is een uniek event en helemaal op maat gemaakt voor een bedrijf. Gebaseerd op de ervaringen die we hebben met het organiseren van Purpose Day in Amsterdam, Rotterdam en Berlijn.  

Purpose Survey

Om een Purpose Day In House goed te begeleiden hebben we een Purpose Survey samengesteld zodat we helder weten welke vragen er nu leven. De Purpose Survey is een goed begin bij het organiseren van een Purpose Day In House. 

Purpose Sprekers

We kennen veel, heel veel Purpose Sprekers die we - afhankelijk van thema en insteek - kunnen uitndoigen om bijvoorbeeld de dag te beginnen of te eindigen. Ook kunnen Purpose Sprekers met hun expertise aanschuiven bij een Purpose Tafel.

Purpose Tafel

De beste manier voor boter bij de vis, de vork en de steel, en vooral een claim voor purpose echt te borgen, is een goed en krachtig gesprek aan de Purpose Tafel. De Purpose Tafel wordt gemaakt door Binthout en blijft achter bij het bedrijf - nadat we de purpose claim erin hebben laten freezen. 

 Purpose Activatie


Geen Purpose Day In House zonder mensen in beweging te krijgen. Van onderdelen als  'Roast Your Purpose' tot 'Church Of Change'. Van 'Walk The Talk' tot een stevige interactieve workshop voor young professionals. Iedereen komt in activatie!

Purpose Sessies


Stevige kost want het idee van purpose in je bedrijf of organisatie verdient de aandacht. Hoe, wat, waar, wanneer, met wie? Purpose Sessies zijn er voor om iedereen mee te krijgen. In kleine groepen tot en met 1.000 man tegelijk. Met actie, interactie en vooral reactie. 

Purpose Café


De beste plek tijdens Purpose Day In House om een kop koffie te doen met een stevige onderlinge ontmoeting. Maar ook met een filosofisch debat waar we kernwaarden van het bedrijf fileren. Of een zeepkist preek waar de cultuur binnen de organisatie tegen het licht wordt gehouden. 

We hebben de beelden